Bestelbusje komt zo! Drukte tijdens de NSS Top van afgelopen week

Gepubliceerd op: 29-03-2014

De ogen van de gehele wereld waren afgelopen maandag en dinsdag gericht op Nederland en met name Den Haag en de Bollenstreek. Tal van wereldleiders waren in ons land en met name Noordwijk aan zee mocht zich verblijden als gastheer te mogen optreden voor onder andere de Amerikaanse president Barack Obama en de Chinese president Xi Jinping.

 

Bestelbus van Fix Fisch wordt begeleid door de politieNatuurlijk had alles betrekking op de internationale Nuclear Security Summit bijeenkomst en de G7 meeting die plaats vond in Den Haag. Dit had diverse verkeersafsluitingen van o.a. de A4, A5, A44, N14, N44 en de N206 tot gevolg.

Een en ander leidde er toe dat vele plaatsen in en om Noordwijk slecht tot zeer slecht bereibaar waren. Voor Fix Fisch was het belangrijk dat we onze klanten ondanks afsluitingen en omleidingen gewoon konden voorzien van onze mooie vissen / bestellingen. Dit had onder andere tot gevolg dan één van onze bestelbussen werd begeleid door de politie. Op de foto hiernaast een politieagent op de fiets. Deze reed voor de bus uit op de Noordwijkse Boulevard zodat we daar toch gewoon konden leveren.

 

Het leuke is dat Fix Fisch ook in de kijker stond. De foto's hieronder tonen beelden die onder andere op het NOS journaal zijn uitgezonden.

Fix Fisch op NOS journaal Fix Fisch op NOS journaal