Goede VIS bij Fix Fisch B.V.

Gepubliceerd op: 19-06-2014

multimedia/bijlagen/logoGoedeVISopdekaartDEF.jpgSteeds meer consumenten hechten belang aan verantwoorde vis en vragen naar certificeringen als MSC, ASC of het gebruik van de VISwijzer. Omdat certificering best lastig is, introduceert Stichting De Noordzee (verantwoordelijk voor de VISwijzer) nu het “Goede VIS op de kaart”-programma.

Hiermee wordt de horeca geholpen om zo veel mogelijk verantwoord, in het juiste seizoen, gevangen of gekweekte vis conform de beoordelingsmethodiek van de VISwijzer in te kopen. Doordat de controle is gebaseerd op uw gefactureerde inkopen, aangeleverd door populaire bestelsystemen (zoals InOne) en/of uw leverancier(s), wordt u niet belast met onnodige administratieve rompslomp. Zo kunt u zich concentreren op dat waar u goed in bent: mooie gerechten met Goede VIS op de kaart zetten!

Deelnemers aan “Goede VIS op de kaart” profileren zich met de logo’s van Goede VIS op de kaart, MSC en/ of ASC voor website, offertes en menukaart. En zij worden gepromoot via verschillende websites en apps van de VISwijzer, restaurantgidsen (zoals IENS) en publiekscampagnes.

Omdat Fix Fisch veel waarde hecht aan duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen wij mee en bieden onze klanten graag de kans zich met Goede VIS te onderscheiden en te profileren. Doe ook mee en profiteer: meldt u vrijblijvend aan via www.goedevisopdekaart.nl.

Om het aantrekkelijk te maken zal Fix Fisch het eerste jaar als ”sponsoring” 50% van de kosten (€ 250,- per jaar) naar u terugstorten.

Kijk voor meer informatie op onze website bij Goede Vis.
Hier vindt u onderaan een speciaal informatiebulletin over ”Goed VIS op de kaart”-programma.