Vacature: collega(s) fulltime en oproep

Gepubliceerd op: 18-05-2017

Wat wij zoeken:


PRODUCTIE-MEDEWERKER
Als productiemedewerker bevind jij je in het hart van de organisatie, hier draait het om. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse productiewerkzaamheden volgens de vastgestelde kwaliteitseisen. Eén van die bezigheden is de bewerking van visproducten. Om dit goed te kunnen doen heb je kennis van vis nodig, moet je deze kunnen bewerken en is het belangrijk dat je een scherp oog hebt voor kwaliteit. Uiteraard kunnen we je dit leren, zolang je affiniteit hebt met vis.

MEDEWERKER ORDERPICK
De medewerker orderpick zorgt voor het correct samenstellen van de bestellingen bestaande uit: pakwerk, diepvries, verse en gerookte vis, schaal- en schelpdieren. Afhankelijk van de werktijden ben je ook medeverantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van aangeleverde goederen. Je registreert verplaatsingen en rapporteert eventuele manco’s of gebreken m.b.t. fust/producten/orders. Je zorgt voor controle, instructie en toezicht op de handhaving van het hygiëneplan.

Wat wij bieden:

  • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stilstaat
  • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s
  • Een marktconform salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen


Wie wij zijn:

FIX FISCH BV is een zeevis-groothandel met afnemers in o.a. Nederland en Duitsland. Onze klanten zijn horecabedrijven en instellingen. Wij zijn sterk groeiend en zitten sinds een jaar in een nieuwe locatie waardoor Fix Fisch één van de meest modernste visbedrijven van Europa is, met ook zeker oog voor het personeel. Zo hebben wij o.a. een sportgelegenheid voor ontspanning en een kookstudio waar we onze mensen kunnen opleiden.

Enthousiast geworden?

Indien je interesse hebt kun je jouw reacties richten aan:
Fix Fisch BV
t.a.v. Jacoline van der Plas
Trappenberglaan 36
2231 MV Rijnsburg


Solliciteer nu en leer ons kennen!

 

Klik hier en solliciteer