Topkwaliteit ook wanneer het om voedselveiligheid gaat

Gepubliceerd op: 17-05-2013

 

 

Fisch B.V. streeft voortdurend naar verbetering van kwaliteit (voedsel)veiligheid, milieubeheer en arbeidsomstandigheden en werkt volgens het door de Nederlandse overheid (RVV) goedgekeurde HACCP systeem.

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit proces beoogt ervoor te zorgen dat het productieproces met zo weinig mogelijk risico voor de volksgezondheid gepaard gaat.

Eén punt is onder andere, ervoor zorgen dat er serieus naar reiniging –en des infectiemiddelen gekeken wordt, omdat bacteriën resistent kunnen worden voor bepaalde middelen. Dat is ook de reden dat Fix Fisch B.V. in zee is gegaan met CID LINES die al 25 jaar innovatieve oplossingen voor alle hygiëne aspecten biedt.

In hun professionele laboratoria werken gespecialiseerde chemici en ingenieurs aan een continue verbetering en ontwikkeling van de producten en worden de strengste normen voor kwaliteitscontrole toegepast  zoals ISO 9001.

Hygiëne is de drijvende kracht achter een gezonde en welvarende voedselproductie. De kwaliteit moet niet alleen hoog zijn, maar men moet ook kunnen vertrouwen op de veiligheid. De consument haakt af als het voedsel op zijn bord niet 100% veilig is. Met het uitgebreide schoonmaakplan van Fix Fisch B.V., de nieuwe reinigingsproducten en de doelgerichte des infectiemethodes hoopt Fix Fisch B.V. de garantie en kwaliteit te leveren zoals u van ons gewend bent, 100% veilige vis.
Dat hoort ook bij Topkwaliteit!