Route

Bezoek adres
Trappenberglaan 36
2231 MV
Rijnsburg

Vanaf Den Haag / Amsterdam (A44):
Neem afslag 8-Leiden naar N206 richting Noordwijk/Katwijk/Valkenburg. Neem na ongeveer 6 kilometer de afslag Rijnsburg / bedrijventerrein Klei-Oost. Ga aan het einde van de afslag linksaf en bij de rotonde vervolgens rechtdoor, richting Bedrijventerrein Klei-Oost. Ga aan het eind van de weg met de bocht mee naar rechts en rij vervolgens geheel rechtdoor en dan treft u het nieuwe pand van Fix Fisch B.V. in de bocht naar links.

Vanuit de richting Leiden (N206):
Neem afslag Rijnsburg / bedrijventerrein Klei-Oost. Ga aan het einde van de afslag linksaf en bij de rotonde vervolgens rechtdoor, richting Bedrijventerrein Klei-Oost. Ga aan het eind van de weg met de bocht mee naar rechts en rij vervolgens geheel rechtdoor en dan treft u het nieuwe pand van Fix Fisch B.V. in de bocht naar links.

multimedia/teksten/fix-fisch-katwijk-rijnsburg-route.jpgVanuit de richting Haarlem (N206):
Neem afslag Rijnsburg / bedrijventerrein Klei-Oost. Ga aan het einde van de afslag de eerste rotonde links af, vervolgens tweede rotonde links af richting Bedrijventerrein Klei-Oost. Ga aan het eind van de weg met de bocht mee naar rechts en rij vervolgens geheel rechtdoor en dan treft u het nieuwe pand van Fix Fisch B.V. in de bocht naar links.