Nieuws

Gepubliceerd op: 12/02/2018

Smullen met kabeljauw

Deze maand staat de kabeljauw in het middelpunt van de belangstelling als vis van de maand februari.

Slechts een deel van de hoeveelheid van deze rondvis die op onze vaderlandse markt terechtkomt is afkomstig uit de Noordzee. Hollandse kabeljauw is het hele jaar door verkrijgbaar, Noorse van de maanden augustus t/m april en Skrei (die afkomstig is van de Lofoten) alleen in de eerste drie maanden van het jaar.

In Nederland is de kabeljauw één van de meest populaire vissoorten. De vis laat zich eenvoudig fileren, heeft mooi wit vlees en weinig graten.
Er zijn vele bereidingswijzen en er kan zowel worden gebakken, gegrilld, gestoofd als gekookt.Deze platvis is de basis van de lekkerste kibbeling en lekkerbekjes. Door de fijne smaak zijn de mogelijkheden om te combineren bijna eindeloos.

In onze viswijzer vindt u meer informatie over de diverse soorten, ons assortiment en onder meer een heerlijk recept.

Fix Fisch - Kabeljauw heel

 

Visaanbieding week #17

Oester | Roodbaars | Zeeduivel | Lamsoor | Zeekraal | Black Tiger

  • Gillardeau oester no.4 inhoud 12 stuks
  • Roodbaarsfilet met vel geschubd
  • Zeeduivelstaart 2-5kg
  • Zeeduivelfilet uit 2-4kg gesneden
  • Lamsoren
  • Zeekraal
  • Blacktiger 31-40 gekookt gepeld met staart

Viswijzer