RODE FOREL| SKREI| ZEEWOLF| ZEEDUIVEL| SCHELVIS

RODE FOREL| SKREI| ZEEWOLF| ZEEDUIVEL| SCHELVIS

Aanbieding week #11

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 16-03-2019.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

RODE FOREL FILET MET VEL

Zalmforel is oorspronkelijk een roze regenboog forel en leveren wij met het Goede Vis keurmerk. Deze kweekvis kunt u bakken, grillen of stomen.

SKREI FILET MET VEL

Deze duurzaam gevangen vis heeft spierwit stevig vis vlees, welke u kunt bakken, grillen, stomen, roken , frituren of garen in de oven. U kunt nog even genieten van deze lijn gevangen winter kabeljauw, want het seizoen loopt tot April. Skrei is ook verkrijgbaar met het MSC keurmerk.

ZEEWOLF FILET GRAATLOOS

Wist u dat de wetenschappelijke benaming van deze magere vissoort (Anarhichas) klimmer betekend? Dit slaat op het idee dat de zeewolf tegen de rotsen opklimt. Hij bevindt zich het liefst op de bodem van rotsachtige grond.

ZEEWOLF RUGFILET

We hebben het mooiste stuk van de filet voor u geselecteerd. Deze “haas” bevat veel eiwitten en vitaminen en kunt u stoven , grillen , bakken of pocheren.

GEROOKTE FORELFILET

De regenboogforel kwam oorspronkelijk alleen maar voor in het westen van Noord Amerika, maar is voor de kweek en hengel- sport over de hele wereld uitgezet. Deze filets zijn lekker op toast, of in een gezonde groene salade en vacuüm verpakt, zodat ze langer vers blijven.

ZEEDUIVEL FILET UIT 2-4 KG

Zeeduivel wordt ook wel ham of Lotte genoemd Het vis vlees is vast en kunt u stoven, stomen, bakken en grillen. Wij hebben verse Zeeduivels van 2-4 kilo gefileerd, gevacumeerd en ingevroren. Netto vis, dus u betaald niet voor glaceerlagen met water.

SCHELVIS FILET PORTIES MET VEL

Duurzaam gevangen schelvis is familie van de kabeljauw en komt voor in de koude wateren van de Atlantische Oceaan tot aan Noorwegen. Voor u vacuüm verpakt per portie.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland