FOREL| ZWAARDVIS| CANNER KREEFT| TONG

FOREL| ZWAARDVIS| CANNER KREEFT| TONG

Aanbieding week #20

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 18-05-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

RODE FOREL FILET MET VEL

Zalmforel is oorspronkelijk een roze regenboogforel en kunt U bakken, grillen of stomen. De luxe naam zalmforel, wat herleidt naar de mooie zalm-achtige/ oranje gekleurde filets, mag eigenlijk niet meer gehanteerd worden.

FORELFILET MET VEL

Forel wordt ook wel regenboogforel genoemd en heeft een kenmerkende rode streep van kop naar staart en bezit zwarte stippen op de flank. Deze kweekvis kunt  u bakken, grillen of stomen. Ook gerookt is hij lekker op brood en door salades.

ZWAARDVIS FILET

Deze zoutwatervis komt voor in de 3 grote oceanen van de  wereld, maar  ook in de Middellandse Zee. Het vlees van de zwaardvis is wit/roze en stevig van textuur. De smaak heeft veel weg van kalfsvlees. Deze gezonde vis Kunt u bakken, grillen of roken.

GEROOKTE FOREL FILET PER 100 GRAM

De regenboogforel kwam oorspronkelijk alleen maar voor in het westen van Noord Amerika, maar is voor de kweek en hengel-sport over de hele wereld uitgezet. Deze filets zijn lekker op toast, of in een gezonde groene salade en vacuüm verpakt, zodat ze langer vers blijven.

CANNER KREEFT

Het seizoen van de Canner kreeften is weer begonnen. De kleinste maat Canadese kreeft 275-400 gram is weer verkrijgbaar. Jong, zeer mals van structuur en seizoensgebonden van mei tot augustus. Duurzaam gevangen in korven met grote gaten zodat de “bijvangst” en te kleine kreeften er weer uit kunnen.

NOORDZEE TONGFILET PER KG VACUÜM

Wij hebben voor u grote verse Noordzee tongen (400-600gr) geselecteerd, gefileerd, per kilo vacuüm verpakt en ingevroren. Deze exclusieve vis wordt duurzaam gevangen, en zijn ideaal om te verwerken in oven gerechten of om lekker bakken. Vacuüm, dus netto prijs.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland