OESTERS| ZWAARDVIS| RED SOCKEYE| ANSJOVIS| CORVINA

OESTERS| ZWAARDVIS| RED SOCKEYE| ANSJOVIS| CORVINA

Aanbieding week #28

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 13-07-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

FINES DE CLAIRS NO 3 mand à 36 stuks

Mooie Franse oesters vol vitamines en mineralen. Zacht heerlijk vlees en een lichte noot aroma zullen de gehemelte strelen.

ZWAARDVISFILET (lijn gevangen)

Zwaardvis kunt u vinden in de Grote, Atlantische en Indische Oceaan. De smaak van de zwaardvis heeft veel weg van kalfsvlees. Dit komt onder andere door de stevige vleestextuur. Deze gezonde Zwaardvis kunt u vinden in de Grote, Atlantische en Indische Oceaan.  Deze vis kunt u bakken of grillen. Ook geschikt om te bereiden als ceviche of tataki.

RED SOCKEYE ZALMFILET M VEL

De wilde Sockeye zalm komt voor aan de westkust van Noord-Amerika, Canada en Alaska en wordt duurzaam gevangen. De filet is bloedrood, vettig en zeer smakelijk. Dit is te danken aan het feit dat de Sockeyes veelal schaaldieren eten. Red Sockeye leveren wij ook gerookt!

 

ANSJOVIS IN BLIK 600 gram

Er bestaan wereldwijd meer dan 100 verschillende soorten ansjovis. Dit lekkere vette visje wordt schoongemaakt en gepekeld. Na rijping gaan de filets in olie en worden ze netjes ingeblikt.                                                    

GROTE WILDE CORVINAFILET MET VEL VACUUM D.V.

Corvina behoort tot de Ombervissen (baarsachtigen) en komt  voor in de Middellandse Zee en in het Kanaal. De filet lijkt veel op dat van de zeebaars. Deze smaakvolle vis wordt tevens gekweekt en kunt u bakken of grillen. Wij hebben deze vers gefileerd en vacuüm getrokken. Dus u betaald voor netto vis

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland