OESTERS| ZEEWOLF| KAVIAAR| SNOEKBAARS| SCHOL

OESTERS| ZEEWOLF| KAVIAAR| SNOEKBAARS| SCHOL

Aanbieding week #7

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 16-02-2019.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

FINES DE CLAIRS NO 3 mand à 12 stuks

Mooie Franse oesters vol vitamines en mineralen. Zacht heerlijk vlees en een lichte noot aroma zullen de gehemelte strelen.

FINES DE CLAIRS NO 3 mand à 36 stuks

Mooie Franse oesters vol vitamines en mineralen. Zacht heerlijk vlees en een lichte noot aroma zullen de gehemelte strelen.

ZEEWOLFFILET ZONDER VEL (zonder graat)

Een culinaire kanjer is het , die Zeewolf! Hij kan tot bijna anderhalve meter lang worden. Zijn vaste vis vlees leent zich tot allerlei bereidingen.

BAERI CLASSIC KAVIAAR 10 gram

Wanneer u kennis wilt maken met kaviaar, dan is Baeri Classic kaviaar daar uiterst geschikt voor. De kaviaar is afkomstig van de Siberische Steur (Acipenser Baerii), één van de meest gekweekte steuren. Voor veel mensen heeft de Baeri Classic kaviaar een herkenbare, typische kaviaar smaak en dat maakt het erg populair. De kaviaar staat bekend om zijn hoge kwaliteit en is één van de meest gegeten kaviaar soorten ter wereld.

SNOEKBAARSFILET MET VEL GESCHUBD (Hollandse) D.V

Hollandse snoekbaars stamt af van de baarsachtigen en wordt o.a. gevangen in het IJsselmeer en de Friese meren met lijnen en fuiken. Deze stevige smaakvolle zoetwatervis kunt u bakken, grillen en stomen. Wij hebben deze snoekbaars voor u vers gefileerd en vacuüm verpakt en ingevroren.

SCHOLFILET ZONDER VEL 170-220 GRAM D.V

Zoals u weet is de schol kuitziek, mager en waterig. Daarom raden wij u aan verse schol even met rust te laten. Als alternatief hebben wij mooie dikke scholfilets in de beste tijd speciaal voor u ingevroren, welke U kunt bakken, grillen en/of stomen.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland