Nieuws

Gepubliceerd op: 13/09/2017

De rode poon een bijzonder smaakvolle vissoort.

Deze maand in de spotlight; de poon!

 Deze bodemvis leeft voornamelijk in de Atlantische kustwateren en voedt zich met macrofauna en bodemvisjes. Volwassen exemplaren eten platvis. De soort is populair: de structuur van het visvlees is vast en de smaak is zoet en laat zich enigszins vergelijken met die van de garnaal. Voor een maximale smaak kan de rode poon het beste aan de graat worden klaargemaakt. De vis laat zich ook prima als filet bereiden.

 In onze viswijzer vindt u nog veel meer informatie over de poon, en bovendien een smakelijk recept.

Visaanbieding week #08

Kokkel | Roodbaars | Heilbot | Tong | Schelvis

  • Schelp kokkel
  • Roodbaarsfilet met vel geschubd
  • Groenlandse heilbotfilet zonder vel
  • Gerookte heilbotfilet zijdes +\- 1 kg.
  • Tong heel bruto 300-400 gram met vel
  • Schelvisfilet met vel geschubd vacuüm dv

Viswijzer