Werken bij Fix Fisch

Werken bij Fix Fisch

Welkom bij Fix Fisch, dé visgroothandel die jou de kans biedt om je carrière een vliegende start te geven in een uitdagende, gevarieerde en leuke werkomgeving. Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures bij Fix Fisch.

Wil jij ook werken bij één van de tofste bedrijven in de bollenstreek? We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde mensen die ons team willen komen versterken. Of je nu net klaar bent met school of juist toe bent aan een nieuwe uitdaging, bij ons kun je jouw vaardigheden ontwikkelen en jezelf verder ontwikkelen.

Fix Fisch B.V. is een zeevisgroothandel met afnemers binnen en buiten Nederland. Fix Fisch levert dagelijks allerlei soorten visproducten aan haar afnemers. De klantenkring is enorm divers, van lokale restaurants en hotels tot export naar groothandels landen als Amerika en Dubai.
We zijn een groeiend bedrijf wat in een volledig vernieuwd bedrijfspand werkt waardoor we ons tot één van de meest modernste visbedrijven van Europa kunnen rekenen. Deze groei en ontwikkelingen zorgen ervoor dat er binnen Fix Fisch voldoende mogelijkheden tot groei zijn, dit zoeken wij natuurlijk ook bij onze medewerkers.

Lees verder om te ontdekken hoe je kunt solliciteren en deel kunt uitmaken van ons jonge en dynamische team doormiddel van de openstaande vacatures bij Fix Fisch.

Staat er geen passende vacature open? Schroom niet en stuur een open sollicitatie! Er is altijd ruimte voor talent en we kijken graag of we voor jou een passende plek kunnen creëren.

Vacatures

Bijbaan

Wil je goed verdienen, plezier hebben op werk, gratis sporten in de sportschool of een combinatie van alles? Kom dan ons team versterken


Bekijk vacature

Chauffeur Expeditie Combi

Juist opzoek naar afwisseling? Toerend met de beste vis naar de leukste horeca klanten in de regio? Kijk wat deze vacature voor jou kan betekenen!


Bekijk vacature

Productie medewerker

Slijp de messen maar! Er liggen prachtige verse vissen klaar om mee aan de slag te gaan.


Bekijk vacature

Orderpicker Expeditie

Goed ingepakt en wel sta jij klaar in het centrum van organisatie waar alle stromen samenkomen. Van verse vis, levende kreeften tot diepvries dozen.  Jij houdt je hoofd koel en zorgt dat alles op de juiste plek terecht komt.


Bekijk vacature

Visaanbieding week #16

Red Sockeye | Leng | Heilbot | Truffel Tapenade | Kokkelvlees

  • Red Sockeye (art. 10821)
  • Leng (art. 10000)
  • Heilbot (art. 10206)
  • Truffel Tapenade (art. 30153)
  • Kokkelvlees (art. 40129)

Viswijzer

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland