Coquilles| Dorade| Rode poon| Pieterman| Roodbaars

Coquilles| Dorade| Rode poon| Pieterman| Roodbaars

Aanbieding week #27

De horeca is weer open.

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Coquilles in pot vers

Coquille is de Franse benaming .. Hij is erg gewild door het melkwitte vlees dat rijk aan ijzer is. De sint-jakobsschelp kunt u bakken, grillen en ook rauw eten. De schoongemaakte coquilles (25-30 stuks per pot)

Dorade 400-600 gram gestript en geschubd

Deze zeebrasem wordt gekweekt in Turkije en Griekenland en kunt u uitstekend frituren, bakken, stoven of grillen. Hij is ook geschikt om in zijn geheel te bereiden bijv. op de barbecue of in een zoutkorst.

Rode Poon filet met vel zonder graat

Poon komt voor in het Noordoosten en Oosten van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee en kunt u grillen, bakken, stoven, pocheren of verwerken tot bouillon. Deze mooie vis is duurzaam gevangen (fly shoot techniek) zonder bodem beroering, dus beter voor het milieu.

Pieterman filet met vel

De Pieterman komt voornamelijk voor in de Middellandse Zee en was in de oostelijke Atlantische Oceaan en de Noordzee tot voor kort een zeldzame dwaalgast. Zijn kleur wisselt van groen grijzig naar geel bruinig. Het visvlees is zeer vast en smakelijk.

Roodbaars filet met vel geschubd

Mooie roodbaars uit de wateren van Noorwegen en IJsland. Gevangen met een betere vismethode (longline). Kwalitatief is de visvangst met deze methode hoogwaardig. Het stevige witte visvlees kunt u bakken, grillen, stoven of frituren. Ook een voordeel van deze vis is, dat hij snel gaar is.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland