Werkwijze

Hoge kwaliteit en servicegericht

Onze vis

Onze vis kopen wij zoveel mogelijk rechtstreeks op de bron, overal ter wereld. Dankzij onze grote kennis van de seizoenen, specifieke schepen, vangstwijzen en vangstgebieden weten we de beste producten te vinden voor onze klanten.

Voor de verwerking beschikken we over de modernste faciliteiten. Direct na binnenkomst wordt de vis handmatig gefileerd en geportioneerd door onze betrokken medewerkers, die hiertoe door onszelf opgeleid zijn.

Fix Fisch B.V. streeft voortdurend naar verbetering van kwaliteit, (voedsel)veiligheid, milieubeheer en arbeidsomstandigheden en werkt volgens het door de Nederlandse overheid (RVV) goedgekeurde HACCP systeem en het internationale voedselveiligheidscertificaat International Featured Standards (IFS).

Als klant

Als klant kunt u ten allen tijde rekenen op een persoonlijke aanpak, korte lijnen en grote flexibiliteit.

Het meedenken met onze klanten zien we als een belangrijke missie. Door open en integere communicatie vinden we altijd de beste oplossing voor uw specifieke behoeften op het gebied van prijs, kwaliteit, rendement of duurzaamheid. Graag helpen we u bij het samenstellen van uw menukaart.

Dankzij onze samenwerking met inONE is het plaatsen van bestellingen uiterst gemakkelijk. Bestellen doet u met een palmtop, gewoon vanuit uw keuken, kantoor of magazijn. Dit verkleint de kans op fouten en scheelt papier.

Onze weekaanbiedingen zijn niet alleen voordelig, maar ook een bron van inspiratie voor onze afnemers. Ook voor haringkarren, mosselpannen, kreeftenbakken en decoratiemateriaal kunt u bij ons terecht.

Snel op weg

Om er zeker van te zijn dat de vis zo snel en dus zo vers mogelijk bij onze klanten aankomt, houdt Fix Fisch het transport in eigen hand. Wij beschikken over een eigen, uitgebreid wagenpark van volledig geconditioneerde bestelbussen. Hiermee bezorgen we zes dagen in de week.

Ook als het gaat om transport verliest Fix Fisch het milieu niet uit het oog. Zo beschikken we over bussen met zonnepanelen, die de energie voor de koeling opwekken. Zo kunnen wij garanderen dat ook al staat de motor uit, de koeling door blijft gaan en het koelproces draaiende blijft.

Visaanbieding week #29

Dorade | Roodbaars | Rode forel | Flying fish roe | Gamba’s

  • Dorade filet (art. 10211)
  • Roodbaars (art. 10435)
  • Rode Forel (art. 10030)
  • Flying fish roe oranje (art. 40185)
  • Gamba Vannamei (art. 40904

Viswijzer

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland