Wie zijn wij

Gewoon goed is niet goed genoeg

Het overtreffen van zelfs de hoogste verwachtingen van onze klanten door het leveren van de allerbeste vis. Daar streeft kwaliteits visgroothandel Fix Fisch B.V. naar. Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg.

Fix Fisch B.V. is een kwaliteits visgroothandel voor horeca, viswinkels en groothandels in Nederland en Duitsland. Wij zijn IFS Food gecertificeerd en werken volgens HACCP (NL 6068 EG), zijn MSC, ASC. Daarnaast hebben wij MVO hoog op onze agenda staan.

Fix Fisch B.V. streeft maar één enkel doel na en dat is topkwaliteit aanbieden op verantwoordelijke wijze.

Maak kennis met ons bedrijf op deze site en bekijk ons uitgebreide assortiment! U kunt vrijblijvend het informatiepakket aanvragen met daarin onze actuele prijslijst. Voor onze vaste klanten is er de mogelijkheid online uw bestelling door te geven. Heeft u na het bekijken van deze site nog vragen of opmerkingen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Als visleverancier staat alles wat wij doen in het teken van kwaliteit of het nu gaat om het rechtstreeks bij de bron inkopen van spartelverse en verantwoord gevangen vis, het op ambachtelijke wijze verwerken of de pijlsnelle bezorging. Tegelijkertijd garanderen we te allen tijde een gunstige prijs.

Naast kwalitatief hoogwaardige producten willen wij als leverancier ook de beste service bieden. Met onze ervaring, deskundigheid, toewijding en openheid komen we tegemoet aan de specifieke wensen van onze klanten. Dat we de lat hoog leggen voor onszelf, is terug te zien in de stormachtige groei van ons bedrijf. Sinds visgroothandel Fix Fisch in 1996 werd opgericht door ex-visserman Arie van der Plas en zijn vrouw Jacoline, zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde naam onder horecagelegenheden en instellingen in Nederland én ver daarbuiten.

Onze Missie:

Als visleverancier focussen wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige visproducten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Als klant kunt u te allen tijde rekenen op een persoonlijke aanpak, korte lijnen en grote flexibiliteit. Het meedenken met onze klanten zien we als een belangrijke missie. Op welk gebied dan ook, van prijs, kwaliteit, rendement of duurzaamheid. Door open en integere communicatie vinden we altijd de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het samenstellen van uw menukaart.

Fix Fisch zal zich ook in de toekomst bezig houden met het verduurzamen en het aanbieden van goede vis. Het is de intentie om samen met klanten te komen tot een duurzame keten. Duurzaamheid thema’s worden besproken en de betrokkenheid van ons personeel draagt er aan bij om de ambities verder uit te werken

Onze Kernwaarden:

  • Ervaren, deskundig, toegewijd
  • Een team van hardwerkende medewerkers met groot gevoel van verantwoordelijkheid
  • Vindt altijd de beste oplossing voor de specifieke behoeften van de klant op het gebied van prijs, kwaliteit, rendement of duurzaamheid

 

 

Visaanbieding week #16

Red Sockeye | Leng | Heilbot | Truffel Tapenade | Kokkelvlees

  • Red Sockeye (art. 10821)
  • Leng (art. 10000)
  • Heilbot (art. 10206)
  • Truffel Tapenade (art. 30153)
  • Kokkelvlees (art. 40129)

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland