Onze klanten

Onze klanten

Binnen Nederland en ver daarbuiten, van café op de hoek tot luxueuze superyacht in het Caribisch gebied. Fix Fisch levert aan allerlei verschillende bedrijven die gebruik maken van verse vis en andere visproducten.

Fix Fisch profileert de relatie met de klant niet als visleverancier-klant, maar als partners om samen tot goede, gezonde en mooie gerechten met vis te komen. Daarmee richt Fix Fisch zich op de duurzaamheid van de relatie om samen sterk te staan en het niveau hoog te houden. Fix Fisch

Globaal bestaan de doelgroepen klanten uit:

Restaurants / hotels

Fix Fisch B.V. levert aan enkele honderden restaurants, voornamelijk in het westen van Nederland. Voor elk restaurant hebben wij wel datgene wat men graag wil hebben. Fix Fisch biedt een totaalassortiment aan vis en vis-gerelateerde producten aan haar klanten en kan hiermee elke doelgroep bedienen. Natuurlijk wordt er heel veel verse vis gefileerd of geportioneerd geleverd, maar ook gerookte en diepvries producten vinden hun weg naar de restaurants. Zo hebben wij bijvoorbeeld contacten met verschillende rokerijen waar wij onze eigen verse vis naartoe sturen en op recept laten roken. Voor de klant betekent dit meerdere smaakvariaties en keuze alom.

Viswinkels

Ook voor de viswinkels is Fix Fisch een totaal leverancier van vis. Met elke dag verse vis vanaf de bron ingekocht bevoorraad Fix Fisch meerdere viswinkels in de regio. Daarnaast heeft Fix Fisch ook een breed assortiment diepvries en bakproducten beschikbaar wat veel gebruikt wordt binnen viswinkels.

Cateraars

Ook voor verschillende cateraars is Fix Fisch de vaste partner. Op maat gesneden porties, gerookte vissoorten en dagverse producten zoals haring of sushi. Dit alles zorgt ervoor dat Fix Fisch met een breed scala aan artikelen elke dag verse producten van topkwaliteit kan leveren.

(Vis) Groothandels

De visgroothandel waardeert ons als groot fileerbedrijf. Door middel van scherp inkopen en strakke lijnen met landen zoals Noorwegen en Denemarken worden grote hoeveelheden gefileerde vis dan ook regelmatig geleverd.

 Export

Fix Fisch levert buiten de Nederlandse markt ook veel in Duitsland waar het bedrijf ooit mee begonnen is, vandaar ook de naam Fix Fisch. De klantengroep daar is vergelijkbaar met die van de Nederlandse markt. Grote groothandels, restaurants en cateraars krijgen wekelijks vis geleverd.

Duitsland is niet het enige land waarnaartoe geëxporteerd wordt.  Landen als Amerika, Israël, Spanje en andere landen rond de Caraïbische en middellandse zeegebieden krijgen ook wekelijks onze vis.

 

Wij leveren niet aan particulieren.

 

Visaanbieding week #29

Dorade | Roodbaars | Rode forel | Flying fish roe | Gamba’s

  • Dorade filet (art. 10211)
  • Roodbaars (art. 10435)
  • Rode Forel (art. 10030)
  • Flying fish roe oranje (art. 40185)
  • Gamba Vannamei (art. 40904

Viswijzer

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland