Weekaanbieding

Kokkel | Roodbaars | Heilbot | Tong | Schelvis

Aanbieding week #8

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 24-02-2018.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Aanbiedingen


Schelp kokkel

De Hollandse kokkel  komt voor in de Waddenzee en de Noordzee en is verkrijgbaar met het MSC keurmerk. Hij voedt zich met plankton en is een van de smaakvolste schelpdieren ter wereld. De kokkel heeft een dikke en geribbelde schelp en bezit relatief veel vlees. Lekker als tappa of in de paëlla, maar u kunt deze ook net als de mossel stomen, koken en mits levend, rauw consumeren. In de herfst en winter is hij op zijn best !

Roodbaarsfilet met vel geschubd

Deze roodbaars wordt lijngevangen en heeft stevig visvlees, wat u kunt bakken, grillen of stoven.

Groenlandse heilbotfilet zonder vel

Deze duurzaam gevangen platvis (longline techniek) komt voor in het Noordwesten en Noordoosten van de Atlantische Oceaan. Hij is wat vetter dan de witte heilbot en is rijk aan visolie. Ideaal om te grillen, stoven of bakken.

Gerookte heilbotfilet zijdes +\- 1 kg.

Ook gerookt is heilbot een delicatesse. Lekker voor bij een buffet of in een salade. Is een kilo-zijde teveel, geen probleem. We hebben ze ook per 100gr. voor maar € 2,75 per pakje.

Tong heel bruto 300-400 gram met vel

Tong komt voor in de Europese viswateren van de Middellandse Zee tot het Noorden van de Noordzee en de Golf van Biskaje. Deze duurzaam gevangen vis (staand want methode) kunt u bakken, grillen, stomen of stoven.

Schelvisfilet met vel geschubd vacuüm dv

Duurzaam gevangen vis, familie van de kabeljauw uit de koude wateren van Noorwegen.