Weekaanbieding

Kabeljauw | Zeebaars | Zwaardvis | Sardine | Schartong

Aanbieding week #20

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 19-05-2018.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Kabeljauwfilet met vel geschubd

Deze duurzaam gevangen vis kunt u bakken, op lage temperatuur garen en leent zich erg goed voor sous-vide bereidingen.

Wilde zeebaars heel 1-2kg

Wilde zeebaars behoort tot de luxe vissoorten. U vindt ze in de Noordzee, Oostzee en de Middellandse Zee. Deze lijngevangen vis kunt u uitstekend op de huid bakken of grillen. Ook een rauwe bereiding als tartaar is top!

Wilde zeebaarsfilet met vel geschubd

Wij hebben mooie filets uit 0,6-1.0 kg zeebaarzen beschikbaar voor u.

Zwaardvisfilet (lijngevangen)

Zwaardvis kunt u vinden in de Grote, Atlantische en Indische Oceaan. De smaak van de zwaardvis heeft veel weg van kalfsvlees. Dit komt onder andere door de stevige vleestextuur. Deze gezonde vis kunt u bakken of grillen. Ook geschikt om te bereiden als ceviche of tataki.

Sardine

Sardines, of pelsers, behoren tot de talrijke familie v/d haringen. Ze komen wereldwijd voor en danken hun naam aan het Mediterrane eiland Sardinië. Het visvlees is stevig en mals en kan goed gebakken of geroosterd worden. Liever gefileerd als een haring? Geen probleem, dat doen wij graag voor u !

Schartongfilet 90-130 gram dv

De naam schartong is misleidend, want hij is noch familie van de schar, noch van de tong maar behoort tot de tarbottenfamilie.  Filets kunt u lekker bakken, maar ook gebruiken in heerlijke stoof- of ovenschotels.