Weekaanbieding

SCHEERMESSEN|PULPO|FJORD ZALM| HEILBOT

Aanbieding week #38

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 21-09-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

SCHEERMESSEN

Deze schelpdieren lijken op scheermessen en zijn bij laag water ook op het strand te vinden. Ze kunnen zich razend snel ingraven. Scheermessen worden duurzaam gevangen en daarna verwaterd. U kunt ze kort bakken of koken.

PULPO

Octopus is een inktvisachtige en wordt ook wel Pulpo genoemd. Ze komen voor in alle wereldzeeën en oceanen en hebben 8 armen. Ze kunnen inkt spuiten als ze zich bedreigd voelen. Deze Spaanse delicatesse kunt u koken, bakken en grillen.

FJORD ZALMFORELFILET MET VEL

Deze op goede wijze gekweekte Noorse Fjordforel is een regenboogforel die in tegenstelling tot de zoetwatervariant in zout water opgroeit. De vis lijkt qua formaat en uiterlijk op een zalm en wordt gekweekt in de Noorse fjorden, vandaar de naam Fjord zalmforel. Bakken, grillen, roken of stoven is allemaal mogelijk.

GROENLANDSE HEILBOTFILET ZONDER VEL

Deze duurzaam gevangen platvis (long-line techniek) komt voor in de Grote en Atlantische Oceaan. Heilbot (Atlantische of zwarte) is rijk aan visolie. De stevige filets kunnen op allerlei manieren bereid worden. Ook gerookt is het een delicatesse.                                          

INKTVISRINGENRINGEN GEPANEERD

Lekker als voorgerecht of voor bij een gezellige borrel.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland