Weekaanbieding

Sardine| Zwaardvis| Red sockeye zalm| Zeewolf| Surimi

Aanbieding week #29

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 21-07-2018.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Sardine filet met vel

Sardines, of pelsers, behoren tot de talrijke familie van de haringen. Ze komen wereldwijd voor en danken hun naam aan het Mediterrane eiland Sardinië. Het visvlees is stevig en mals en kan goed gebakken of geroosterd worden. Doordat de sardine rijk aan omega-3 is, maakt dat ze nog eens extra gezond.

Zwaardvisfilet

Zwaardvis kunt u vinden in de Grote, Atlantische en Indische Oceaan. De smaak van de zwaardvis heeft veel weg van kalfsvlees. Dit komt onder andere door de stevige vleestextuur. Deze gezondevis kunt u bakken of grillen. Ook geschikt om te bereiden als ceviche of tataki.

Red Sockeye Zalmfilet m/vel

De wilde Sockeye zalm komt voor aan de westkust van Noord-Amerika, Canada en Alaska en wordt duurzaam gevangen .De filet is bloedrood, vettig en zeer smakelijk. Dit is te danken aan het feit dat de Sockeyes veelal schaaldieren eten. Red Sockeye leveren wij ook gerookt!

Gerookte Wilde Sockeye Zalm

Deze wilde zalmfiletzijde is koud gerookt en niet gesneden.

Zeewolffilet Zonder Vel

De kop van de zeewolf is groot, met een opvallend gebit met lange stevige tanden voor in de bek en stompe tanden achterin .Hij voedt zich met schelpen schaaldieren. Deze lekkere vis kunt u uitstekend bakken en stoven.

Muslitos (Surimi Krab Gepaneerd)

Heerlijk gepaneerde imitatie krabbenpootjes, 30 stuks à 33 gram, ideaal als fingerfood.