Weekaanbieding

Inktvis| Koolvis| Scholfilet| Oesters| Garnalen Croquet

Aanbieding week #38

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 22-09-2018.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Inktvis Loligo

Deze kleine inktvis is geschikt om te vullen, bakken of te grillen. Inktvis behoort tot de weekdieren en komt in alle wereldzeeën voor, enkel in zout water. Ze worden duurzaam gevangen met lange lijnen (meestal ‘s nachts).

Rode poonfilet met vel zonder graat

Poon komt voor in het Noordoosten en Oosten van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee en kunt u grillen, bakken, stoven, pocheren of verwerken tot bouillon.

Deze mooie vis is duurzaam gevangen (flyshoot-techniek) zonder bodem beroering, dus beter voor het milieu.

Scholfilet 1 velloos

Deze platvis komt voor in de Noordzee, Oostzee en het westelijke deel van de Middellandse Zee. Schol heeft mooi blank visvlees wat u kunt bakken, grillen of stomen en is ook verkrijgbaar met MSC label.

Oester Fines de Claires

Het unieke rijpen in de Claires aan de kust van West-Normandië geeft deze Franse oester een weergaloze smaak. Deze oesters wegen tussen de 66 en 85 gram en zijn verpakt in mandjes van 12 of 36 stuks. Vol vitamines en mineralen. Zacht heerlijk vlees en een lichte noot aroma zullen de gehemelte strelen.

Garnalen Croquet Holtkamp 28 stuks à 40 gram

De beroemde Holtkamp mini croquet wordt op ambachtelijke wijze bereid en kan alleen in de frituur gebakken worden. De knapperige croquet is romig van smaak en bevat vis en 30% garnaal.