Weekaanbieding

Dorade | Roodbaars | Rode forel | Flying fish roe | Gamba’s

Aanbieding week #29

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen staan wekelijks op InONE , mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Dorade filet (art. 10211)

De gekweekte dorade vertoont enkele verschillen ten opzichte van de wilde variant. De kenmerkende goudkleurige band tussen de ogen is minder helder en de kleur van de vis is doffer grijs. Daarnaast heeft hij een hoge lichaamsvorm en een gevorkte staart. Gemiddeld heeft de vis een lengte van 20 tot 30 centimeter, maar hij kan groeien tot ongeveer 70 centimeter.

Artikelnr InONE: 10211

 

Roodbaars (art. 10435)

De roodbaars is niet zomaar een vis. Hij is een echte blikvanger in de oceaan dankzij zijn opvallende rode schubben. Maar zijn uiterlijk is niet het enige dat indruk maakt. Zijn vlees heeft een unieke, verfijnde smaak die doet denken aan kreeft en een sappige, stevige textuur die perfect past bij elke maaltijd.

Artikelnr InONE: 10435

Rode Forel (art. 10030)

De rode forel is een veelzijdige en smakelijke vis, met een kenmerkende roze-oranje kleur en een delicate textuur die bij elke bereiding tot zijn recht komt.

Artikelnr InONE: 10030

Flying fish roe oranje (art. 40185)

Om er nou echt een kleurrijk feestje van een gerecht te maken, kan dat niet zonder Flying fish roe, of ook wel Tobiko genoemd. Dankzij de felle oranje kleuren springt het gelijk op als je het ziet! Daarnaast is het ook nog eens lekker en gezond!

Artikelnr InONE: 40185

Gamba Vannamei (art. 40904

Vannamei gamba’s, ideaal om lekker gebakken door een salade, of pasta te roeren!

Artikelnr. InONE: 40904

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland