Weekaanbieding

SCHOL| SCHELVIS| TONIJN| TARBOT| FJORDZALM| ZEEDUIVEL

Aanbieding week #25

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 22-06-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

SCHOLFILET

De schol is een platvis en komt voor in de Noordzee, Oostzee en het westelijke deel van de Middellandse Zee.

SCHELVIS FILET

Super mooie Schelvis uit de Noorse wateren. Hand gefileerd dus zeer goede kwaliteit. Hij behoort tot de best smakende vissen ter wereld en is ook verkrijgbaar met het MSC keurmerk

TONIJN STUKJES

Tonijn heeft rood visvlees met een stevige textuur. Ze komen voor in de Atlantische & Grote oceaan, maar ook in de Middellandse Zee. De stukjes zijn tussen de 30-90 gram. Tonijn is één van de gezondste vissoorten die u kunt bakken of grillen. Wat dacht u van een lekkere tonijnburger.

TARBOT

Tarbot is familie van de griet. Het visvlees van deze platvis is grof en stevig en geschikt voor alle bereidingswijzen.

FJORD ZALMFOREL

Zalmforel uit de Noorse Fjorden doet sterk denken aan de Noorse zalmfilet maar is qua kleur een tintje roder. Ideaal om te bakken, grillen, roken of stomen. Een goed alternatief voor de Noorse zalm, die in prijs aan het stijgen is.

 

FOREL KAVIAAR

Kaviaar van de forel, een echte delicatesse. Deze licht-oranje eieren zijn iets kleveriger en kleiner dan die van de zalm. Herkomst Turkije, Frankrijk en Denemarken.

BUTTERFLY SHRIMPS GEPANEERD

Een grote opengevouwen garnaal compleet met staartje, gekruid en omhuld met een krokant jasje. Ideaal als tapas of als snack.

ZEEDUIVEL FILET D.V.

Zeeduivel wordt ook wel ham of Lotte genoemd Het vis vlees is vast en kunt u stoven, stomen, bakken en grillen. Wij hebben verse Zeeduivels van 2-4 kilo gefileerd, vacuüm getrokken en ingevroren. Netto vis, dus u betaald niet voor glaceerlagen met water.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland