Weekaanbieding

Scholfilet| Schelvisfilet| Rode Poonfilet| Witte Heilbotfilet| Avruga| Schartongfilet

Aanbieding week #46

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 17-11-2018.
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

SCHOLFILET I VELLOOS

Deze platvis komt voor in de Noordzee, Oostzee en het westelijke deel van de Middellandse Zee. Het mooie blanke visvlees kunt u bakken, grillen of stomen.

SCHELVISFILET MET VEL GESCHUBD

Grote Schelvis (1-2 kg per stuk) , hand gefileerd uit de Noorse wateren, dus zeer goede kwaliteit. Het seizoen is van juni t/m februari en hij is ook verkrijgbaar met het MSC keurmerk. Bakken, frituren of stoven is mogelijk.

RODE POONFILET MET VEL ZONDER GRAAT

Duurzaam gevangen poon (Fly-shoot methode). Grillen, bakken, stoven, pocheren of verwerken tot bouillon is mogelijk

WITTE HEILBOTFILET MET VEL

Deze luxe platvis wordt lijn gevangen en heeft blank visvlees, weinig vet, veel eiwitten en is geschikt voor alle bereidingen. Wij hebben grote exemplaren van 15-25 kilo per stuk voor u geselecteerd en gefileerd, zodat u mooie dikke filets heeft.

AVRUGA KAVIAAR 120 gram

Deze imitatie kaviaar (haringkuit) kan op verschillende manieren worden gebruikt. Als garnering op hapjes, amuses en visgerechten of in een vissoep.

SCHARTONGFILET ZONDER VEL

Deze platvis komt voor in de Noord-Atlantische wateren van IJsland en Noorwegen. Het visvlees is vrij zacht en  kunt u bakken, frituren of grillen, maar ook gebruiken in  heerlijke stoof –of ovenschotels of als Kerstmenu, ingerold met zalm.