Weekaanbieding

Kokkels | Sardine | Zeebaars | Rode Mul | Tong

Aanbieding week #42

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 21-10-2017
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

Aanbiedingen


Kokkel schelpen

De Hollandse kokkel komt voor in Waddenzee en de Noordzee en is verkrijgbaar met het MSC keurmerk. Het voedt zich met plankton en is een van de smaakvolste schelpdieren ter wereld. De kokkel heeft een dikke en geribbelde schelp en bezit relatief veel vlees. Lekker als tapas of in de paella, maar u kunt deze ook net als de mossel, stomen, koken en mits levend, rauw consumeren. In de herfst en winter is hij op zijn best !

Sardinefilet met vel

Sardines, of pelsers, behoren tot de talrijke familie van de haringen. Ze komen wereldwijd voor en danken hun naam aan het Mediterrane eiland Sardine. Het visvlees is stevig en mals en kan goed gebakken of geroosterd worden.

Zeebaarsfilet met vel geschubd uit 400-600 gram

Deze populaire vis is afkomstig uit de aquacultuur van Griekenland en Turkije. Een ideale vis met een stevige structuur die u kunt bakken, frituren, grillen of stoven.

Rode mulfilet met vel geschubd

Mul ook wel Rouget genoemd heeft een roze/rode huid en komt voor in het oosten van de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee en de Zwarte zee. Ook in de Noordzee en het Kanaal is dit lekkere visje te vinden. De filets zijn 40-80 gram en kunt u bakken, grillen of in de oven bereiden.

Noordzee tongfilet diepvries

Wij hebben voor u grote verse Noordzee tongen geselecteerd, gefileerd, gevacuumeerd en ingevroren. Stevig wit visvlees die u kunt bakken, grillen, stomen enz. Deze exclusieve vis wordt duurzaam gevangen. Mooi gefileerde stevige tongfilets, gebruiksklaar en vacuüm per kilo, dus netto prijs.