Weekaanbieding

Red Snapper | Dorade | Rode mul | Carpaccio | Senegalese Tong

Aanbieding week #49

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 18-11-2017
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Aanbiedingen


Redsnapper filet met vel

De Snapper komt uit de Golf van Mexico en de Zuidoost Atlantische kustwateren van de Verenigde Staten. De smaak is te vergelijken met de zeebaars en de filets lijken op dat van de roodbaars, maar het visvlees van de Snapper is steviger en kunt u bakken, grillen, stoven of frituren.

Doradefilet met vel geschubd

Deze populaire vis is afkomstig uit de aquacultuur van Griekenland en Turkije. Deze zeebrasem wordt gekweekt in zuiver zeewater en kunt bakken, frituren, grillen of stoven.

Rode mulfilet met vel geschubd

Mul, ook wel Rouget genoemd, heeft een roze/rode huid en komt voor in het oosten van de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee. Ook in de Noordzee en Het Kanaal is dit lekkere visje te vinden. De filets zijn 40-80 gram & kunt u bakken, grillen of in de oven bereiden.

Carpaccio Tonijn en Zalm doos à 5x80gr

Lekker, makkelijk en perfect voor de feestdagen. Mooie dunne plakjes tonijn of zalm

Senegalese Tongfilets 60-90gr dv

Altantische tong uit Gambia. Nieuwe vangst,  verpakt per 2 kilo!  Een zeer smakelijk en duurzaam stukje vis. Gevangen door kleinschalige visserij, welke u kunt bakken, grillen, stomen & stoven.