Weekaanbieding

Sardine| Schol| Gyoza

Aanbieding week #23

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Sardine

Sardines, of pelsers, behoren tot de talrijke familie v/d haringen. Ze komen wereldwijd voor en danken hun naam aan het Mediterrane eiland Sardinië. Het visvlees is stevig en mals enkan goed gebakken of geroosterd worden.  Liever gefileerd als een haring? Geen probleem, dat doen wij graag voor u !

Scholfilet zonder vel

Deze platvis komt voor in de Noordzee, Oostzee en het westelijke deel van de Middellandse Zee. Schol heeft mooi blank visvlees wat u kunt bakken, grillen of stomen en is ook verkrijgbaar met MSC label.

Gyoza vegetaisch / Gyoa kip-groente

Dumplings komen oorspronkelijk uit China en worden in het Mandarijn jiaozi genoemd. Deze kleine gevulde pakketjes hebben veel weg van Italiaanse ravioli, maar zijn omhuld met een ander deeg en gevuld met weer andere combinaties. In principe kunnen ze worden gestoomd, gekookt, gefrituurd of gebakken worden, maar vaak zien we een combinatie van meerdere bereidingswijzen. Wij hebben de volgende soorten op voorraad vegetarisch/kipgroente/garnaal.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland