Weekaanbieding

Makreel| Dorade| Oesters| Zwaardvis| Rog

Aanbieding week #29

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Makreelfilet met vel

Makreel is een baarsachtige vis en heeft rood vlees wat boordevol gezonde Omega 3 vetzuren zit. Bij verhitting wordt het visvlees wit tot lichtroze. Deze duurzaam gevangen vis kunt u bakken of grillen, maar is ook lekker uit de oven.

Dorade heel gestript/geschubd 400-600gram

Deze populaire vis is afkomstig uit de aquacultuur van Griekenland en Turkije. Een ideale vis met een stevige structuur die u kunt bakken, frituren, grillen of stoven. Ook lekker op de BBQ.

Oester Irish Gold 12 mand 12 stuks

Ierse oesters zijn volle oesters met een stevige beet die enorm veel voeding uit de Atlantische Oceaan krijgen. Er is een groot verschil in getij, waardoor de oesters wel 200 tot 400 liter water per dag filteren. De natuur doet daar zijn werk, want het tij zorgt steeds voor nieuwe aanwas van voeding.

Zwaardvisfilet vers

Zwaardvis kunt u vinden in de Grote, Atlantische en Indische Oceaan. Deze gezonde vis voedt zich met tonijn en makreel. Het visvlees is stevig van textuur en kunt u bakken of grillen.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland