WITTE HEILBOT| TONIJN| ANSJOVIS| SCHARTONG

WITTE HEILBOT| TONIJN| ANSJOVIS| SCHARTONG

Aanbieding week 2

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 11-01-2020
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

WITTE HEILBOTFILET MET VEL

Deze luxe platvis wordt lijn gevangen en heeft blank vis vlees, weinig vet, veel eiwitten en is geschikt voor alle bereidingen. Wij hebben grote exemplaren voor u geselecteerd en gefileerd, zodat u mooie dikke filets heeft.

TONIJNFILET STUKKEN SCHOON

Tonijn heeft rood vlees met een stevige textuur. Ze komen voor in de Atlantische Oceaan, Grote Oceaan en de Middellandse Zee. Deze gezonde vissoort bevat 20 % eiwit. Bakken, grillen, zelfs rauw consumeren behoort tot de mogelijkheden.

ANSJOVISFILET ORIENTAL/ PROVENCAAL

Ansjovis is een klein visje die wereldwijd voorkomt. Deze heerlijke smaaksensatie bevat meervoudige onverzadigde vetzuren. Gezouten ansjovis wordt in veel verschillende keukens gebruikt en is geschikt om gerechten mee op smaak te brengen.

SCHARTONGFILET ZONDER VEL 90-130 GRAM

Schartong komt voor in de Noordoost-Atlantische wateren van IJsland en Noorwegen en is meestal bijvangst. Verspilling is zonde en daarom hebben wij deze vetrijke vis voor u gefileerd en ingevroren. Het visvlees is vrij zacht en kunt u bakken, frituren, grillen of pocheren

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland