GRIET| ROG| KOKKELS| KINGKLIP

GRIET| ROG| KOKKELS| KINGKLIP

Aanbieding week 11

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 14-03-2020
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

GRIET FILET UIT 0.5 TOT 1 KG

Prachtig mooie filets gesneden uit vissen van ongeveer 1 kg. De mooie witte filets zijn stevig van structuur, en zijn geschikt voor verschillende bereidingswijze.

ROGVLEUGEL DUBBEL GEVLIESD

De familie van de rog bestaat uit meer dan 300 soorten en ze komen over de hele wereld voor. De vleugel is het eetbare gedeelte en kan men heerlijk stoven, bakken of pocheren.

SCHELPEN KOKKELS

De Hollandse kokkel  komt voor in de Waddenzee en de Noordzee en is verkrijgbaar met het MSC keurmerk. Hij voedt zich met plankton en is een van de smaakvolste schelpdieren ter wereld. De kokkel heeft een dikke en geribbelde schelp en bezit relatief veel vlees. Lekker als tapas of in de paella, maar u kunt deze ook net als de mossel stomen, koken en mits levend, rauw consumeren. In de herfst en winter is hij op zijn best !

KINGKLIPFILET

Kingklip, ook wel Koningsklip genoemd, komt voor in diepten van 22 tot 1000 meter. Deze lijn- gevangen vis is een zeewolfachtige. Lekker bakken en/of grillen is mogelijk. Korte bereidingstijden garanderen een geweldig stukje witvis.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland