Red Sockeye | Tarbot | Schelvis | Makreel | Griet

Red Sockeye | Tarbot | Schelvis | Makreel | Griet

Aanbieding week #2

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Zalmfilet red sockeye m/vel MSC

De zalm (wilde) Sockeye zalm is familie van de Noorse zalm en komt voor aan de westkust van Noord-Amerika, Canada en Alaska. De vis vindt zijn oorsprong in zoet water en trekt na ongeveer 3 jaar naar het zoute water van de Oceaan. De vissers streven naar verantwoorde vangst en beheren het bestand naar de vastgestelde quota. Fix Fisch B.V. kan daarom de wilde Red Sockeye leveren met het MSC certificaat.

Tarbot 0,5 – 1,0 KG

De tarbot is een straalvinnige platvis uit de familie van tarbotachtigen die voorkomt in gematigde wateren: het noordoosten en oosten van de Atlantische Oceaan, in de Middellandse Zee en in het zuidwesten van de Grote Oceaan. Deze zout- en brakwatervis is voornamelijk te vinden in zeeën met een rotsachtige bodem, op een diepte van 20 tot 70 meter.

Schelvisfilet met vel

De schelvis is een straalvinnige zoutwatervis uit de familie van kabeljauwen. De vis voedt zich voornamelijk met kreeftjes, visjes, mosselen en borstelwormen, waaronder wadpieren. De vis is gemiddeld 35 centimeter en kan een lengte bereiken van 112 centimeter. Daarnaast kan hij met een gewicht van maximaal 16,8 kilogram 20 jaar worden.

Makreel heel

De makreel is een straalvinnige baarsachtige die voorkomt in de Atlantische Oceaan, Noordzee, Oostzee, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee. (Perciformes). De makreel is belangrijk voor de visserij en een populaire vis voor de consumptie. Bij vrijwel alle viskramen wordt de vis verkocht. Het vlees bevat zeer veel vitamine B12.

Griet heel 1 – 2 KG

De griet is een straalvinnige platvis uit de familie van tarbot-achtigen. We vinden hem voornamelijk vanaf de Middellandse Zee tot aan de Noordzee waar hij tot op een diepte van 50 meter en vaak langs de randen van diepe geulen zwemt. Hij kan zich enorm goed camoufleren, doordat hij zijn kleur en patroon perfect kan afstemmen op de plaatselijke zeebodem. De langszwemmende prooi wordt dan vanuit een hinderlaag verschalkt.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland