Canner kreeft| Zeeuwse hangcultuur mosselen| Zeekraal| Lamsoren

Canner kreeft| Zeeuwse hangcultuur mosselen| Zeekraal| Lamsoren

Aanbieding week #22

1 juni gaat de horeca weer open.

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Canner kreeft levend

Het seizoen van de Canner kreeften is weer begonnen. De kleinste maat Canadese kreeft 275-400 gram is weer verkrijgbaar. Jong, zeer mals van structuur en seizoensgebonden van mei tot augustus. Duurzaam gevangen in korven met grote gaten zodat de “bijvangst” en te kleine kreeften er weer uit kunnen.

Zeeuwse zeekraal

De Hollandse zeekraal is er weer! het groeit op zilte bodems in kuststreken waar ze zout water opnemen, waardoor ze een lekkere smaak krijgen. Lekker om te stoven met wat knoflook, ideaal bij vis gerechten.

Zeeuwse Lamsoren

De Zeeuwse lamsoor is weer leverbaar. Deze populaire zee groente dankt zijn naam aan het feit dat de groene blaadjes de vorm van het oor van een lam hebben. Lamsoren zijn ziltig van smaak doordat het zout water opneemt en is ideaal bij visgerechten.

Zeeuwse Hangcultuur mosselen

De Zeeuwse hangcultuur mosselen zijn weer leverbaar. Mossel zaad wordt in zogenaamde sokken gestopt en in de waterkolom opgehangen. Hier kunnen ze lekker groeien tot heerlijke mosselen vol eiwitten, mineralen en vitaminen.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland