Tonijn| Snoekbaars| Beekridder| Dorade

Tonijn| Snoekbaars| Beekridder| Dorade

Aanbieding week #24

De horeca is weer open.

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Tonijn Loins

Tonijn heeft rood vlees met een stevige textuur. Ze komen voor in de Atlantische Oceaan, Grote Oceaan en de Middellandse Zee. Deze gezonde vissoort bevat 20 % eiwit. Bakken, grillen, zelfs rauw consumeren behoort tot de mogelijkheden.

Snoekbaars filet met vel uit 1-2 kg

Deze Hollandse smaakvolle zoetwatervis wordt met lijnen en fuiken gevangen in het IJsselmeer en de Friese meren. Deze baars achtige heeft stevig visvlees waardoor hij op verschillende manieren gebruikt kan worden

Beekridder filet met vel

Beekridder wordt ook wel Arctisch Char of trekzalm genoemd. Hij komt voor in de koude wateren van Lapland, Groenland, Schotland & IJsland. Het vis vlees is donker oranje/rood, vettig en mals. De beekridder heeft een dicht op liggende structuur en kunt u bakken, grillen, roken en stomen.

Dorade filet met vel

Deze kweekvis is familie van de zeebrasem en afkomstig uit Griekenland en Turkije. De milde temperatuur van het water zorgt het hele jaar door voor ideale levensomstandigheden. Bakken, grillen, frituren en stoven is mogelijk.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland