Zeewolf| Schelvis| Canner kreeft| Gamba

Zeewolf| Schelvis| Canner kreeft| Gamba

Aanbieding week #23

De horeca is weer open.

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Canner kreeft

Het seizoen van de Canner kreeften is weer begonnen. De kleinste maat Canadese kreeft 275-400 gram is weer verkrijgbaar. Jong, zeer mals van structuur en seizoensgebonden van mei tot augustus. Duurzaam gevangen in korven met grote gaten zodat de “bijvangst” en te kleine kreeften er weer uit kunnen.

Zeewolf filet graat loos

Wist u dat de wetenschappelijke benaming van deze magere vissoort (Anarhichas) klimmer betekend? Dit slaat op het idee dat de zeewolf tegen de rotsen opklimt. Hij bevindt zich het liefst op de bodem van rotsachtige grond.

Schelvis filet met vel

Super mooie Schelvis uit de Noorse wateren. Hand gefileerd dus zeer goede kwaliteit. Hij behoort tot de best smakende vissen ter wereld en is ook verkrijgbaar met het MSC keurmerk.Bakken, frituren of stoven is mogelijk.

Gamba 26/30 rauw gepeld blok 1,2 kg

Deze gamba’s zijn direct te gebruiken in gerechten, want ze zijn gepeld en bevatten geen kop of staart. Ze zijn per stuk ingevroren en uitermate geschikt om te koken, grillen, bakken,roerbakken of te roosteren op de barbecue.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland