Rog| Rode Poon| Zeebaars| Tonijn

Rog| Rode Poon| Zeebaars| Tonijn

Aanbieding week #44

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Rog vleugel heel gevliesd

Rog is een vis met van zichzelf al een fantastische smaak, een klein beetje zoet en niet vet. Heerlijk om te bakken en vanwege zijn goede smaak is dan ook weinig toevoeging nodig.

Rode Poonfilet met vel zonder graat

Poon komt voor in het Noordoosten en Oosten van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee en kunt u grillen, bakken, stoven, pocheren of verwerken tot bouillon. Deze mooie vis is duurzaam gevangen (flyshoot-techniek)  zonder bodem beroering, dus beter voor het milieu.

Zeebaarsfilet met vel 90-120 gram

Deze populaire vis is afkomstig van de aquacultuur van Griekenland en Turkije. De milde temperatuur van het water zorgt het hele jaar door voor ideale levensomstandigheden. Het vis- vlees is stevig van structuur en leent zich voor alle bereidingswijzen.

Tonijn op olie in blik 1.7 liter

De tonijnen worden na het vangen schoongemaakt, gekookt en met olie en zout in een blik gedaan. Lijn- gevangen tonijnstukken in plantaardige olie. Lang te bewaren en lekker door de salade, pasta of op brood.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland