Roodbaars| Heek| Zeeduivel| Truffel

Roodbaars| Heek| Zeeduivel| Truffel

Aanbieding week #32

Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen staan wekelijks op in-0ne , mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Roodbaars

BIOLOGISCHE KENMERKEN

Een volwassen roodbaars is gemiddeld 45 centimeter, maar maximaal 100 centimeter is mogelijk. De vis heeft één rugvin en één aarsvin. De rugvin relt 15 stekels en 14 tot 16 vinstralen. De aarsvin telt 8 tot 9 vinstralen. Het dieet bestaat hoofdzakelijk uit macrofauna en visjes, vooral haring. De soort kan maximaal 60 jaar oud worden.

Heek

BIOLOGISCHE KENMERKEN

Heek voedt zich met o.a. haring, makreel en ansjovis, heeft een grijsblauwe/ zilverachtige kleur, is slank en kan wel een lengte van 140 centimeter halen bij een gewicht van 15 kg. De vangsten bevatten meestal de lengtecategorie 40-70 centimeter. De paaitijd is ligt tussen december en juli. In die periode kan het wijfje tussen 2 en 7 miljoen eitjes leggen.

Zeeduivel

BIOLOGISCHE KENMERKEN

De zeeduivel heeft een plat, dof bruingroen lichaam, dat zich eensklaps in de staart versmalt. De vis ziet er uit als een monsterlijke, prehistorische verschijning, kenmerkend is de grote bek met een hele rij angstaanjagend scherpe tanden. De zeeduivel kan een lengte bereiken van 200 centimeter en maximaal 24 jaar oud worden. Door de tentakel op de kop met een pluimpje eraan heen en weer te bewegen denkt de prooi dat er een klein visje zwemt. Hierdoor lopen zelfs kleine haaien in deze val.

Truffel Tapenade

KENMERKEN

Een overheerlijke combinatie van champignons, echte truffel en olijven. Een echte smaakmaker voor vis- en vleesgerechten, een truffel boost in sauzen!

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland