DORADE| RED SOCKEYE| TARBOT| GARNALEN

DORADE| RED SOCKEYE| TARBOT| GARNALEN

Aanbieding week 50

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 21-12-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

DORADE ROYAL HEEL 400/600 GRAM

De dorade is een straalvinnige vissoort uit de familie van de zeebrasems. Deze soort – die ook wel goudbrasem wordt genoemd.             

RED SOCKEYE ZALMFILET M VEL

De wilde Sockeye zalm komt voor aan de westkust van Noord-Amerika, Canada en Alaska en wordt duurzaam gevangen . Het visvlees is bloedrood, vettig en zeer smakelijk. Dit is te danken aan het feit dat de Sockeye veelal schaaldieren eet. Red Sockeye leveren wij ook gerookt, zijdes van 1 kilo ongesneden.

TARBOT FILET UIT 2-3 KG KWEEK

Tarbot filets gesneden uit kweek tarbotten van tussen de 2 en 3 kilo per stuk.  Qua smaak en textuur is het verschil tussen wild en kweek moeilijk waar te nemen. Het vis vlees is stevig van structuur.

GARNALEN NOREN 1

Deze Noorse garnaal, ook wel diepzeegarnaal genoemd, komt voor in het noorden van de Stille Oceaan en Atlantische Oceaan. De Noorse garnaal is verpakt per 500 gram en is feller roze en groter dan de Hollandse garnaal. De smaak is fris en vlezig.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland