VICTORIABAARS| HEILBOT WIT| TONG|ZEEBAARS

VICTORIABAARS| HEILBOT WIT| TONG|ZEEBAARS

Aanbieding week 49

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 07-12-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

VICTORIABAARSFILET MET VEL

Victoriabaars wordt ook wel nijlbaars genoemd. Deze zoetwatervis leeft verspreid over heel tropisch Afrika. De baars is zilver van kleur, met een blauwe glans. Het visvlees heeft een vrij vaste structuur en kunt u bakken, maar is ook uitermate geschikt voor ovengerechten.

HEILBOTFILET WIT MET VEL

Deze luxe platvis wordt lijngevangen en heeft blank visvlees, weinig vet en veel eiwitten.

TONG HEEL 300-400 GRAM

Tong komt voor in de Europese viswateren van de Middellandse Zee tot het Noorden van de Noordzee en de Golf van Biskaje. Ze worden duurzaam gevangen door de staand want methode. Dit is een passieve methode waarbij het vistuig in het water staat. Wij kunnen, indien gewenst, de stugge vel er voor u eraf halen. Deze platvis is het lekkerst op de graat in roomboter gebakken.

WILDE ZEEBAARSFILET MET VEL GESCHUBD DV

Wilde zeebaars behoort tot de luxe vissoorten en heeft een prachtige fijne structuur en een milde smaak. U vindt ze in de Noordzee, Oostzee en de Middellandse Zee. Wij hebben mooie lijngevangen zeebaarzen voor u geselecteerd, gefileerd, gevacumeerd en ingevroren, welke u kunt bakken of grillen.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland