LANGOUSTINE| SCHELVIS| INKTVIS| ROODBAARS| RODE POON

LANGOUSTINE| SCHELVIS| INKTVIS| ROODBAARS| RODE POON

Aanbieding week 46

Prijzen zijn onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt en gelden t/m zaterdag 16-11-2019
Versheid gaat boven alles, daarom is het van groot belang dat u op tijd bestelt! Wij vragen u vriendelijk uw bestelling voor 00:00 uur te plaatsen, zodat wij u niet hoeven teleurstellen!

De prijzen worden wekelijks gemaild naar onze klanten, mocht u deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

LANGOUSTINES 16/20 VERS

Langoustines zijn eigenlijk Noorse zeekreeften van 10 tot 24 cm groot die ingegraven leven in zanderige en modderige bodems. Ze zijn oranje gekleurd en betrekkelijk lang en slank vergeleken met andere kreeftensoorten. Deze heerlijke langoustines kunt u bakken, grillen of rauw eten. 16/20 houdt in, dat er 16 tot 20 in een kilo gaan.

SCHELVIS FILET MET VEL

Lijn gevangen vis uit de koude Noorse wateren. Bakken, frituren of stoven is mogelijk. Deze smaakvolle Schelvis is tevens verkrijgbaar met het MSC keurmerk.

INKTVIS GROOT

Pijlinktvissen danken hun naam aan hun uiterlijk. Aan hun achterlijf hebben ze twee zijwaarts gerichte vinnen waardoor ze een ‘pijlvorm’ hebben. Ze hebben een flinterdunne, doorzichtige interne schelp en zwemmen achteruit. Ook beschikken ze over het vermogen om inkt uit te scheiden als ze bedreigd worden. De beste pijlinktvis koop je van september tot april. De combinatie met pasta of risotto is geweldig en gevuld op de grill is het om  vingers bij af te likken.

 

ROODBAARSFILET MET VEL GESCHUBD

Mooie roodbaars uit de wateren van Noorwegen en IJsland. Het stevige witte visvlees kunt u  bakken, grillen, stoven of frituren.

RODE POONFILET MET VEL

Wij hebben de mooiste duurzaam gevangen rode ponen geselecteerd, gefileerd, per kilo gevacumeerd en voor u ingevroren. Rode poon is een vis die erg veel gezonde vetten bevat en dus een gunstige invloed heeft op de hart- en bloedvaten en cholesterolverlagend werkt. Poon is rijk aan kalium en calcium & kunt u grillen, bakken, stoven.

Fix Fisch B.V. - Trappenberglaan 36 - 2231 MV - Rijnsburg - Nederland